Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα Open eClass ΔΙΕΚ Νεάπολης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 -

  Από σήμεα 5 Απριλίου 2021, ξεκινούν να υποβάλλουν αιτήσεις επιχορήγησης οι δικαιούχοι του Α’ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

  Για περισσότερες πληροφορίες  https://www.minedu.gov.gr/news/48274-05-04-21-ypourgeio-paideias-kai-thriskevmaton-anoikse-i-platforma-gia-tous-dikaioyxous-tis-psifiakis-merimnas

 • - Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 -

  Αγαπητοί καταρτιζόμενοι/νες του Δ.Ι.Ε.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ,

  σας ενημερώνουμε για την έναρξη του εαρινού εξαμήνου 2021Α. Η πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης «Open eClass Δ.Ι.Ε.Κ. Νεάπολης» έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία για το εξάμηνο 2021A . Η χρήση της είναι υποχρεωτική.

  Το όνομα χρήστη (username) και ο  κωδικός πρόσβασης (password) παραμένουν οι ίδιοι. Όσοι από εσάς δεν τους γνωρίζετε μπορείτε να τους ζητήσετε ηλεκτρονικά. Όσοι εγγραφήκατε τώρα στο ΔΙΕΚ από μετεγγραφή ή επανεγγραφή για επαναπαρακολούθηση, παρακαλώ επικοινωνήστε με το ΔΙΕΚ για να ενημερωθείτε για τους κωδικούς σας.

  Με την είσοδο στον λογαριασμό σας  στην πλατφόρμα θα δείτε τα ηλεκτρονικά μαθήματα  στα οποία είστε εγγεγραμμένοι από τους εκπαιδευτές/τριες σας . Στο τίτλο των νέων μαθημάτων περιλαμβάνεται ο όρος ''2021A''. 

  Για οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση diekneapolthess@gmail.com ή στους  εκπαιδευτές/τριες

  Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

  Σας ευχαριστώ  για την συνεργασία.

  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310658724

  Με εκτίμηση

  Πέτρος Σιδηρόπουλος

  Υποδιευθυντής Δ.Ι.Ε.Κ Νεάπολης

   

   

   

 • - Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 -

  Αγαπητές εκπαιδέυτριες/ές και καταρτιζόνες/νοι του Δ.Ι.Ε.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

  Σας ενημερώνουμε ότι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης «Open eClass Δ.Ι.Ε.Κ. Νεάπολης» έχουν επιλυθεί.